18 Haziran 2013 Salı

2013 Yaz Güneş Gözlüğü


Yaz aylarında yanımızdan asla ayıramadığımız, ayırmamamız gereken güneş gözlüklerini hem göz sağlığımız açısından hem de şıklığın bir tamamlayıcısı olarak kullanmalıyız. Eğer bu yaz yeni bir güneş gözlüğü almayı planlıyorsanız markaların 2013 yaz güneş gözlüğü modellerine mutlaka göz atın. Sizler için trendlerden biraz bahsedelim.

2013 yaz güneş gözlüğü modelleri arasında en çok yazın enerjisine uyum sağlayabilecek türde olan çılgın gözlükler dikkat çekiyor. Rengarenk tasarımlı gözlükleri gün içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Renkli gözlük dendiğinde sadece renkli çerçeveler akla gelmemeli elbette. Bu yaz güneş gözlüklerinde çerçevelerde olduğu kadar camlarda da renkler baskın. Hiçbir ton sınırlaması da yok. Bir gözlük içinde iki ve daha fazla rengi bir arada görebilirsiniz.





Yuvarlak camlar da 2013 yaz güneş gözlüğü trendleri arasında yerini almış. Yuvarlak çerçeveli ve renkli gözlükler ile marjinal ve eğlenceli bir görünüme ulaşabilirsiniz. Çerçevelerde ise daha çok kemikler göze çarpıyor. Kullanım rahatlığı ve hafifliği açısından tercih sebebi oluyorlar.

Klasiklerden şaşmam diyorsanız 2013 yaz güneş gözlüğü trendleri arasında sizin için de uygun gözlük alternatifleri mevcut. Dekoratif çerçeveler ilginizi çekebilir. Bu tarz gözlükler daha çok siyah camlar ile bir arada kullanılmış. Çerçeveler de olabildiğine büyük ve köşeli. Güneş koruması açısından bu tarz büyük çerçeveli, adeta yüzün yarısını kapatan modeller çok daha iyi koruma sağlıyorlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder