20 Haziran 2013 Perşembe

Bu Yazın Bikini Modelleri

Yaz mevsiminin başladığı şu günlerde havalar da her geçen gün daha fazla ısınmaktadır. Havalar ısındıkça insanlar kendilerini denizlerde bulmaktadır. Kadınların ise bikini telaşı başlamıştır. Hangi renkler hangi desenler bu yazın modasıdır merak konusu olmaya başlamıştır. Kadınlar medyadan ve alışverişlerinden modayı takip etmeye çalışmakta ve modaya uygun beğendikleri bikinilere ulaşmaya çalışmaktadırlar. Fakat herhangi bir bikinide karar kılmak güçleşmiştir. O yüzden 2013 yaz bikini modellerinden bahsedeceğiz.





2013 plajlarına renk katacak olan 2013 yaz bikini modellerinde canlı renklerin dışında desenler de oldukça ön plana çıkmakta. Leopar ve zebra desenleri bu yaz tercih edilen desenlerden. İddialı renklerden kırmızı ve siyah renklerine bu yaz sıkça rastlamak mümkün. Ancak genel olarak kullanılan rengin yeşil olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu yaz seksi moda desenleri kendini daha süslü ve ışıltılı modellere bırakacak, boncuk işlemeli, neon ışıklı bikiniler oldukça artış gösterecek. Aynı zamanda çiçek deseni de yine en çok tercih edilen bikini modelleri arasında yer alacak. Bu yaz sade renklere de rastlamak mümkün. Fakat sade renklerde oldukça iddialı renkler yer almakta. Mat renklerin yanı sıra daha ışıltılı ve dikkat çeken renkler yaz modasına damgasına vuracaktır.

Birçok tasarımcı 2013 yaz bikini modelleri için farklı tasarımlar üretmiş ve podyumda bunları sunmuştur. Başta Victoria Secret tasarımları bu yaz modelleri için oldukça ilgi çekmektedir. Kadınlar için güzel ve oldukça renkli bir yaz olması beklenmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder