21 Haziran 2013 Cuma

Bu yaz Şort Modelleri

Eskiden bazı kıyafetler için kesin kanılar vardı. Mesela şort bir şıklık sağlayamazdı. Fakat yeni tasarımları oluşturan modacılar tabuları yıkmaya kararlı oldukça başarılı tasarımlara imza atan modacılar pek çok farklı şeyi bize sunmaktalar.

Mesela son zamanların en farklı gelen trendlerinden biri olan ve Rihanna’nın oldukça sık kullandığı bir tarz olan pijama modası oldukça moda oldu. Pijamanın bile moda olduğu bu dönemde modacılar şortun kadın şıklığında çok önemli bir yerde olduğunu kanıtlamak için son derece sıkı bir yaz modası hazırladılar.


2013 yaz şort modelleri son derece çeşitli renkli ve şıklık amacını da içinde barındıran özellikler taşıyor. Kadınların sadece spor günlerde giymeyeceği şekilde tasarlanan şortlar artık pek çok kişinin dolabında.



Özellikle ünlülerin sık sık tercih ettiğini görebileceğiniz şortlar özel günler içinde günlük bir zaman dilimi içinde idealler. Günlük zaman diliminde giymeniz için tasarlanan şortlar oldukça renkli ve eğlenceliyken 2013 yaz şort modelleri farklı olarak bayanların giyeceği şortları özel günler içinde tasarladı. Bu modellerin farkı biraz daha saten ağırlıklı ve işlemeli olmaları.

Bir ceketin altına giyildiğinde elinizde ufak bir çanta ve topuklu ayakkabı ile oldukça şık ve özel bir davette kullanabileceğiniz şortlar daha ağır renklerde üretilmekte.

Kadınların şortları özel günleri içinde kullanması için yapılan moda oldukça iyi bir sonuç alıyor. Kadınlarda şık olurken rahat olmak istiyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder