8 Temmuz 2013 Pazartesi

Bu yazın topuklu ayyakkabı modası

Bu yıl ayakkabılar hayatımıza renk katacaklar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 2013 yaz topuklu ayakkabılar modasında değişim yaşanacaktır. Bu değişimle beraber kadınlar alışverişe, tasarımcılar yeni tasarımlarına koşacaklardır. Topuklu ayakkabı kadınların vazgeçilmez bir parçasıdır. Her kıyafetin altına topuklu ayakkabı şık durmakta ve kadınlar arasında oldukça tercih edilmektedir. Çünkü vücut hatlarını belirginleştirmekte ve kadına asillik katmaktadır. Topuklu ayyakabı hakkında daha fazla bilgi için: http://tr.wikipedia.org/wiki/Topuklu_ayakkabı

2013 yazının topuklu ayakkabıdaki yeni modasının ilk adımı desenli ayakkabılardır. Bu yaz etrafınızda, çizgili, geometrik şekilli, çiçekli, leopar desenli gibi farklı motiflerle işlenmiş ayakkabılar görebilmeniz mümkün. Bu farklı motiflerdeki ayakkabılar neredeyse her kıyafete de uyum sağlamakta. Oldukça renkli çeşitleri bulunmaktadır. İkinci adımda ise gladyatör ayakkabılar var.



Bu ayakkabılar sandaletlerin dize kadar çıkmış hali olarak da tanımlanabilir. Şeritler halinde açık olanları ya da yaz aylarında sizleri terletmeyecek olan ince kumaşlardan oluşanları mevcut. Bu topuklu ayakkabılar oldukça da iddialı. Kadınların cesaretini ölçen gladyatör ayakkabıların da oldukça konuşulacağı bir yaz geçireceğiz.

Aynı zamanda hayvan desenli ayakkabılar da bu yaza damgasını vuracak. Yılan derisi, leopar deseni gibi çeşitler mevcut. Gece ayakkabıları için de şeffaf ayakkabılar ve metalik ayakkabılara 2013 yazı boyunca rastlamak mümkün. Bu uzun topuklu ve platformlu ayakkabıların dışında da yeniden kısa topuklu ayakkabılar bu yaz moda oluyor. Aynı zamanda uzun zamandır havasını yitiren sivri burunlu ayakkabılar da bu yaz modasına tekrar damgasını vuracak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder