13 Temmuz 2013 Cumartesi

Sevgiliye Hediye

Bir önceki yazımda ebay'den nasıl sevgiliye hediye seçilir bu konu hakkında bir şeylerden bahsetmiştim. Şimdi ise biraz daha farklı bir durum. Hemen bir hediyeye ihtyaç var, o konu hakkında sizlere bilgi vermeye çalışacağım. Nasıl mı? Şu şekilde dakikalar içinde kendi tasarımınız olan bir hediye alıyorsunuz sevgilinize. Yani öyle fasa fiso değil olay. Herşeyi kendiniz tasarlıyorusunuz, bilgisayarınızdan istediğiniz resmi anında saat içine yrleştiriyorsunuz ve saat içinde nasıl görünüyor bakabiliyorsunuz. Üstelik gerekli değişiklikleri de saat içinde yapabiliyorsunuz.

Gerçekten ben ilk gördüğümüde bu şekilde bir hediye nasıl olabilir acaba diye çok düşünmüş hatta kısa süreliğine şok olmuştum. Ama naapalım teknoloji gün be gün değişiyor ve gelişşiyor. 24 saat içinde kişiye özel bir kol saati alabilmek de teknolojinin günümüzde ne kadar geliştiğinin bir parçası bana göre.




Sevgiliye hediye vermek gerçekten çok sancılı bir süreçtir. Bu sancılı hediye satın alma konusundaki kararsızlıkları gayet iyi bilirim. Zaten tek düşüncem bu kararsızlıkların son bulması. Bu konudaki postlarım ilerleyen zamanlarda yine gelecek. Hediyesiz kalmayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder