6 Temmuz 2013 Cumartesi

Şu an moda olan uzun elbiseler

Ayak bileklerine kadar gelen uzun elbiselerin rahatlığı tartışmasız bir gerçek. Rengârenk, desenli modeller başta olmak üzere tüm bayanların tarzına ve zevkine hitap edecek modeller mevcut. Her bayanın dolabında yer verebileceği bir model mutlaka vardır. 2013 yaz uzun elbise modellerinde hangilerinin ön plana çıktığına bir göz atalım.

Floral desenler 2013 yaz uzun elbise modelleri arasında çok trend. En çok uzun elbiselere yakışan bu modellerden bir tane mutlaka edinmelisiniz. İnce kumaşları ile yaz sıcaklarını daha çekilir hale getirecek olan bu elbiseler günün her anı sizin için kurtarıcı olacak ve hareket rahatlığı sağlayacak. Bu tarz elbiseleri gece de kullanmanız mümkün.

Kombinleme kolaylığı da uzun elbiselerin tercih sebeplerinden biri. 2013 yaz uzun elbise modellerinde de sıkça gördüğümüz salaş elbiseleri parmak arası sandaletlerle rahatça kombinleyebilirsiniz. Aksesuarlarınızı da elbiseye uyumlu olduğu sürece dilediğiniz tarzda seçebilirsiniz. Topuklu vazgeçilmezim diyenler için ise dolgu topuklar tercih edilebilir. Ancak ince topuklu bir ayakkabı ile kullanma hatasına düşmeyin.

2013 yaz uzun elbise modelleri arasında çizgililer de yerlerini almış. Enine çizgili modeller kilo problemi olanlar tarafından tercih edilirse görünüm açısından pek parlak bir sonuç elde edilmeyecektir. Düz renkte de bolca elbise modeli bulmak mümkün. Boyundan bağlı ve neon renklerde tasarlanmış elbiseler bu yazın trend görünümlerinden birine ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder