5 Temmuz 2013 Cuma

Kendi Saatini Kendin Tasarla Tanıtım

Kendi tasarımlarınızı yapmak ve online sipariş vererek evinize kadar gelmesini istemez misiniz ? Eminiz ki hepimiz isteriz. Tasarım deyince akla ilk gelen şey şüphesiz tişört tasarımıdır. Ama tişört tasarımı kolaydır ve bunu sağlayan bir çok yer var. Saatiniyarat.com sayesinde online olarak bir saat tasarlayabileceksiniz ve aynı gün kargolama ile kapınıza kadar teslim edilecek ! Çok uygun fiyatlarla online tasarımınızı yapacak, evinize kadar alacaksınız.

SaatiniYarat (kendi markanız), Creis - Creativity Inside, Mot Juste, Ween Time, Fleur de Lys ve Bronx gibi bir çok marka saate ulaşabileceğiniz ve kendi markanız ile online tasarım yapabileceğiniz bu site sayesinde artık saat seçmek ve yapmak çok kolay !

Kampanyalardan yararlanarak zaten çok uygun fiyatlı saatlere çok daha uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Destek sistemi ile satış öncesi ve sonrası destek alabilirsiniz ve sipariş kodunuz ile verdiğiniz siparişi online ortamda sürekli kontrol edebilirsiniz !

Özellikle bir kol saatinine bilgisayardan herhangi bir resmin upload edilerek yüklenmesi, ve istenirse üzerinde de oynama yapılabilmesi çok harika bir uygulama olmuş. Hediye için sipariş verenler, sevdiklerini şaşırtmak isteyenler için birebir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder