3 Temmuz 2013 Çarşamba

Kızlar Bu yazın Pijama Modelleri burada!

Bu yaz gece de şıklıklarını bozmak istemeyen kadınlar için 2013 yaz pijama modelleri yaratılmıştır. Bu pijama modelleri için birçok farklı tasarımcı çalışmış ve yeni modeller yaratarak kadınlara podyumda sunmuşlardır.



Şimdi ise bir pijama modelinde karar kılarak alışveriş yapma zamanı gelmiştir. Fakat bu karar kadınlar için oldukça zor bir karardır. Modaya uygun ve istenilen renklerde pijamaların bulunması için bu yazın pijama modasını öğrenmek gerekmektedir. Şimdi özel tasarımcıların 2013 yaz pijama modellerinden bahsedeceğiz.



Bu yaz farklı bir yaratıcılık getirilerek pijama takımları farklı renklerden oluşturulmaktadır. Genelde bu takımlarda zıt renkler birbiri içine geçmiş durumdadır. Örneğin yeşil desenle kırmızı pijama altı üzerine ince kollu yeşil renkte sade bir üst pijama uygun görülmüştür. Bunun yanında siyah ve beyazın uyumları yine kullanılmıştır. Siyah ve beyaz renkleriyle farklı desenler yaratılmış ve aynı desenden hem alt pijama hem de üst pijama olarak takım oluşturulmuştur.


Fakat siyah alt pijama üzerine sade beyaz üst pijama kombine etmek de bu yazın modalarından biridir. Kenarları fırfırlı modeller de bu yazın pijama modasına damgasını vuracaktır. Özellikle siyah beyaz pijamalarda kullanılan bu süs, ayrı bir sevimlilik katmaktadır. Bazı pijamalarda ise bu modele bebe yaka eklenerek tam bir nostalji havası yaratılmıştır. Çizgili ve kare desenli modeller bu yazın pijama modellerinde de kendini göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder